Ion Strelciuc

Nu sunt de acord cu nimic din ceea ce spuneti, dar sunt gata sa mor pentru dreptul DVS de a vorbi. (Voltaire)

Despre Mine

6 răspunsuri to “Despre Mine”

  1. strelciucion said

    Deocamdata, pana la consolidarea definitiva a blogului (pardon, dar sunt foarte ocupat), puteti gasi o succinta referinta la biografia mea aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ioan_Strelciuc

  2. Paisie said

    Domnule ziarist!
    Consideraţi că problema suprapopulaţiei planetei şi a impactului dezastruos pe care se presupune că îl are în destabilizarea şi degradarea ireversibilă a biosferei Pământului, este una falsă?
    Nu aveţi impresia că în jurul problemei necesităţii reducerii dirijate a numărului populaţiei pe glob, există un zid al tăcerii, iar orice mediatizarea a acestei tematici este considerată de către formatorii de opinie ca fiind periculoasă şi contraproductivă?
    Puteţi formula vre-o opinie faţă de recentele publicaţii la această temă din blogosfera moldovenească:
    – Despre echivalentul ecologic al basarabeanului, sau înapoi la carul cu boi? ( http://paisie.wordpress.com/2008/05/08/143/ )
    – Fantezii bolnave sau realităţi apocaliptice? ( http://paisie.wordpress.com/2008/05/09/fantezii/ )

    Mulţumesc.

  3. strelciucion said

    Nu prea am inteles intrebarea DVS. Daca binevoiti sa fiti mai explicit, va raspund cu mare placere.

  4. Sergiu said

    Ion, o intrebare se poate? dar, te rog raspunde concret.

    Cum poti sustine o persoana care a tradat atitia oamneni? sau tu nu consideri votul din 2005 o tradare fata de tinerii ce dormeau in strada….(se intreaba p/u ce???)

    • strelciucion said

      eu cred ca cei care se simt tradati isi pot revedea atitudinea si simpatiile oricand. niciodata nu este tarziu. eu nu ma simt tradat. referitor la cei care au dormit in strada. consider ca ei nu au dormit in zadar, deoarece protestatarii au obtinut atunci ceea pentru ce au luptat.

Lasă un comentariu